WORKSHOP! Strategisk plan – Kick start!® – vägen till fler gig!

Du är frilansande eller egenföretagande aktör/kreatör/crew inom exempelvis scenkonst, film, tv, manus, författare, dansare, musiker, eller annat kreativt yrke. Det enda du saknar är en bra strategi!

Strategisk plan – Kick start!® Stockholm ons 17 dec, Malmö fre 19 dec.         obs! endast 8 platser

På Apartment 86 Rutger Fuchsgatan 11, Stockholm onsdag kl 8.30-15.30

och på Teatercentrum, Bergsgatan 29 Malmö fredag kl 9-16

Hur gick ditt 2014? Hur vill du att ditt 2015 ska se ut? Vi går igenom året som gått och firar dina yrkesmässiga framgångar. Även de minsta framgångar räknas!

Vi utvärderar vad som inte gick som du ville och ser på vad du kan göra annorlunda och strategiskt mer rätt nästa gång.

Du får en kick-start till att lägga en strategisk plan för att avancera i ditt yrkesliv i denna workshop, där du sätter konkreta karriär- och jobbmål utifrån var just du befinner dig och sedan arbetar direkt, för att nå målen.

Du får möjlighet att se och inspireras av andras konkreta mål och under dagen även vara med om att ta fram din egen och andras actionplan för att snabbare uppnå dessa mål – för att snabbare själv nå mer framgång!

Du får konkreta verktyg och uppgifter, både till att kicka igång med men också till att följa upp, som arbete i timelines samt actionplanning, hitlist etc.

Jag hjälper dig att mindmappa din väg till jobben och vi jobbar hela tiden med specifika mål, som gör att du har en realistisk möjlighet att nå målen.

Strategicoach Jannike Grut. Jag är skådespelerska och producent och har drivit bolag i många år, och har sedan tidigare en egen strategicoach i LA. Jag är också certifierad Karuna mindfulness-trainer efter tre års utbildning i Amsterdam och använder mig av verktygen både från coachningen i USA, och utbildningen i Holland.

 

UPPLÄGG gå endast kursdagen i dec 2014, eller ta också uppföljning i mars 2015

Kursdag 1 – två alternativ

a) Kickstart, mindmappa din väg till jobben, konkret actionplan med hem!

b) Kickstart, mindmappa vägen till ett mer tillfredsställande arbetsliv

– det behöver alltså nödvändigtvis inte vara fler jobb, men RÄTT jobb, balans mellan olika brödjobb och artistiska jobb etc. Även här gör vi en actionplan!

Kursdag 2 – uppföljning Funkar strategin du lagt? Fortsätta eller omprioritera mål, ny mindmapp, utvidgad actionplan m.m. Statistik på tagna kontakter, vad kan du göra annorlunda för att öka dina chanser? Se på andra vägar, personliga förebilder, plattformar etc. Anpassas delvis efter deltagarnas önskemål. 

JULERBJUDANDE i december:

Pris 1 dag: 900 kr plus moms 225 kr.

Pris för båda dagarna: 1400 kr plus moms 350 kr

|Normalpris för en dag är 1200 kr plus moms 300 kr, för två dagar 1800 kr plus moms 450 kr|

Egen coachning 1,5 timmar: Allt fokus på dig för 750 kr plus moms för en gång, 650 kr per gång för tre gånger och 550 kr per gång för fem gånger. Då jobbar vi oavbrutet med att toppa DIN strategi!

Vill du höra mer eller boka? Maila jannike@modernateatern.se eller ring +46709456991, läs mer om mig på http://www.linkedin.com/jannike grut, http://www.modernateatern.se, nyfiken på showreel kolla Youtube/Jannike Grut Showreel 2015, eller IMDb

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s